Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter

Na het 3-2 verlies vorige week tegen Jong FC Groningen was Jong Ajax vanavond gretig tegen laagvlieger Jong Vitesse/AGOVV: de score stopte uiteindelijk bij 6-0, maar diverse kansen werden nog gemist.

Views: 457 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-10-04

Na een slechte opening van de competitie heeft Jong Ajax zich weer hervonden: na de prima uitoverwinning op Jong NEC, werd vanavond op het eigen Sportpark de Toekomst op overtuigende wijze afgerekend met Jong ado den haag. Na een 2-0 ruststand, liep de score na de pauze zelfs op tot 5-0 door doelpunten van Tom Boere (2x), Ricardo Kip, Yener Arica en Ouasim Bouy.

Opstelling Jong Ajax: Verhoeven, Ligeon, Van Rhijn, Denswil, Koppers, De Kamps, Kip, Aissati, Arica, Boere en Ozbiliz.

Views: 785 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-09-19

Na de nederlaag tegen Jong FC Utrecht in het openingsduel van de competitie is ook de tweede wedstrijd van Jong Ajax verloren. Tegen de veel volwassener ogende Tukkers werd het maar liefst 0-4 en het trieste is: op de nederlaag viel eigenlijk weinig af te dingen. De hoeveelheid spelers die eind vorig seizoen zijn vertrokken, lijkt nu zijn tol te eisen, daar de meeste spelers die nu op het veld staan eigenlijk nog in de A1 hadden moeten rijpen of het niveau (nog niet) aan kunnen. Het lijkt nu alweer een zeer zwaar seizoen te gaan worden voor de supporters van Jong Ajax....

15′ Gouriye 0-1
41′ Rendla 0-2
49′ Rendla 0-3
59′ Ooijer (e.d.) 0-4

Stand:
FC Twente 2-6
Heracles ... Read more »
Views: 1165 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-08-30

Jong Ajax heeft vanavond de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie uit met 3-1 verloren van promovendus Jong FC Utrecht. De eerste helft waren de Amsterdammers iets beter dan de thuisploeg, maar konden het verschil niet in doelpunten uitdrukken.

Na rust kwam Jong FC Utrecht al snel op 1-0 en kon daarna naar hartelust counteren. Omdat de Ajacieden niet mee konden gaan in het fysieke spel dat Utrecht op de mat legde, speelde de ploeg al snel een kansloze wedstrijd en werd achterin regelmatig op snelheid verslagen: eindstand 3-1.

1-0 Enzio Boldewijn
2-0 Zakaria Amrani
2-1 Yener Arica
3-1 Stefano Lilipaly

Opstelling Jong Ajax: Hahn; Lig ... Read more »
Views: 1862 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-08-23

Jong Ajax heeft gisteren vriendschappelijk met 0-0 gelijk gespeeld tegen het Griekse Ergotelis. De ploeg uit Kreta was vorig seizoen nummer 8 van de Griekse Super League en presenteerde zich op het hoofdveld van Sportpark De Toekomst als een fysieke ploeg die snel in de omschakeling is, maar een statisch opererende verdediging heeft.

De Ajax aanvallers wisten wel raad met de bonkige tegenstanders, maar de ploeg kon het overwicht niet in doelpunten uitdrukken, zelfs een penalty was niet besteed aan de Belg Mats Rits. De laatste twintig minuten werden de Grieken wel gevaarlijker, maar ook zij konden het net niet vinden.

Opstelling Jong Ajax: Hahn, Ligeon, Van Rhijn, Van der Heijden, Toivomaki (75. Prijs), De Kamps (46. Ricardo Kip), Rits (60. Ai ... Read more »

Views: 493 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-08-02

Jong Ajax heeft de finale weten te bereiken van het Den Helder Maritiem toernooi. De ploeg speelde met 1-1 gelijk tegen FC Volendam en won vervolgens na penalty van de Jupiler League club. Ricardo Kip maakte de treffer voor de Amsterdammers. Mounir el Hamdaoui en Aissati deden een helft mee voor Jong Ajax. In de finale treft de ploeg nu VVV Venlo.
(bron: Ajax Netwerk)
Views: 536 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-07-23 | Comments (0)

Jong Ajax heeft de laatste competitiewedstrijd op het eigen Sportpark De Toekomst verloren van Jong AZ. Tot kort voor tijd stonden de Amsterdammers met 1-0 voor door een goal van Florian Jozefzoon, maar door doelpunten van Erik Falkenburg en Roland Alberg bleef de ploeg alsnog met lege handen staan. Ajax beeindigt de competitie op een zesde plaats.