Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Jong Ajax heeft vanavond op het eigen sportpark De Toekomst met 2-0 van Jong Heerenveen/Emmen gewonnen. De gasten moesten al na 23 minuten met 10 man verder toen Jens Streutker rood kreeg nadat hij een doorgebroken Ajacied ten val bracht. Daarna was de wedstrijd in feite gelopen omdat Jong Heerenveen/ Emmen trainer Jan de Jonge spits Quenten Martinus wisselde en dus de angel uit zijn aanval haalde.
Toen Mounir el-Hamdaoui zo'n 10 minuten daarna 1-0 maakte en Thulani Serero vlak voor rust de 2-0 op het scorebord bracht, hoopte menig toeschouwer op een hoge uitslag. Doordat het spelpeil in de tweede helft ver daalde en er verder weinig noemenswaardigs gebeurde, bleef de eindstand gelijk aan de ruststand: 2-0.

Opstelling Jong Ajax: Hahn, Ligeon, Veltman, Ooijer, Dijks ('80 Kuipers), Enoh ('60 Kip), Rits, Serero, De Sa, El Hamdaoui ('81 Gravenberch) en Arica.

... Read more »
Views: 717 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-03-20

De KNVB bekerfinale voor beloftenteams tussen Jong Utrecht en Jong Ajax wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA. De finale wordt gespeeld op donderdag 26 april, de aftrap is om 18:30 uur. Eerder stond dit finaleduel nog gepland voor 3 mei op De Toekomst. (bron: Ajax Netwerk)
Views: 446 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-03-09

Jong Ajax heeft vanavond met maar liefst 5-0 gewonnen van Jong FC Groningen. De Amsterdammers startten goed en stonden al binnen 1 minuut op 1-0 door een goal van Arica. Het goede begin werd vervolgd door een fraai doelpunt van Mats Rits. Daarna viel het niveau van Jong Ajax erg terug en pas in de slotfase van het duel wist de ploeg uit te lopen naar 5-0.

Klik hier voor m ... Read more »
Views: 639 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-03-07

15/03/2012 18:30 Jong Ajax-Jong NEC ipv 28/02/2012
Views: 462 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-02-29

Jong Ajax heeft zich geplaatst voor de finale voor de beker van beloftenelftallen. In de halve finale was Jong Ajax op de Toekomst met 2-0 te sterk voor Jong FC Groningen. Arica in de twintigste minuut en Ebecilio vlak voor het einde waren de doelpuntenmakers voor Jong Ajax.  De Amsterdammers hadden al veel eerder het duel kunnen beslissen, maar waren slordig in de afwerking.
In de finale van de beloftenbeker treft Jong Ajax Jong FC Utrecht.
(bron: Ajax Netwerk)

Views: 546 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-02-21

Jong Ajax heeft maandagavond met 0-7 gewonnen uit bij Jong ADO Den Haag. Ebecilio (2x), De Sa (2x), Van Rhijn, Lukoki en Boilesen waren trefzeker. Boilesen speelde een uur bij zijn rentree en deed dat ogenschijnlijk zonder enige problemen.
Views: 433 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-02-14

Het duel van Jong Ajax in de beloftencompetitie tegen Jong NEC/FC Oss op de Toekomst is afgelast. De KNVB heeft het hele programma voor de beloftencompetite vanwege de weersomstandigheden van het programma gehaald. Nicolai Boilesen zal iets langer moeten wachten op zijn rentree. De verdediger hoopte vanavond zijn rentree op het veld te kunnen maken na maanden blessureleed.
Views: 452 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-02-06

Jong Ajax heeft vanavond op een guur Sportpark De Toekomst doelpuntloos gelijkgespeeld tegen Jong FC Utrecht. Beide ploegen konden niet echt overtuigen en creeerden weinig kansen.
Opstelling Jong Ajax: Cillessen; Ligeon, Veltman, Van Rhijn, Toivomaki; De Kamps, Rits, Serero; Lukoki, Ozbiliz, Arica.

Views: 472 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-01-24

Op een nat en winderig sportpark De Toekomst heeft Jong Ajax vanavond het bekerduel met Jong Heerenveen/Emmen met maar liefst 5-2 gewonnen. Dat het zo'n grote overwinning zou worden, was aan het begin van de wedstrijd niet te overzien: na een redelijk begin met een paar kansen van Ajax, kwamen de Friezen na zo'n 11 minuten op 0-1 voorsprong welke tot de rust op het (niet werkende) scorebord bleef staan.

Net als vorige week tegen PSV was het na de pauze een ander verhaal: Jong Ajax pakte de zaken beter aan en wist al snel twee keer te scoren. Dat Heerenveen daarna nog gelijk maakte, was een domper maar in het laatste gedeelte van de wedstrijd scoorde de thuisploeg nog drie keer en bereikte zo de volgende de volgende ronde in het bekertoernooi.

Views: 476 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-12-20

9/12/2011 18:30 Jong Ajax-Jong Heerenveen/Emmen (beker)
Views: 437 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-12-15