Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Jong Ajax is Den Helder Maritiem, het jaarlijkse toernooi in Den Helder, goed begonnen. De ploeg won donderdagavond met 0-2 van het Helders elftal. Zaterdagmiddag 17.00 uur speelt de ploeg tegen het eerste elftal van Roda JC, dat met 0-1 van FC Brussels won.
Opstelling: Schmitz; Nieuwpoort, Sporkslede, Van der Molen, Busse; Boccara (30. De Visser), De Kamps (60. Van Zoolingen), Bonevacia; Gravenberch (46. Melvin de Groot), Van Kessel, Gava (75. Vellema)
(bron Ajax Netwerk/Ajax.nl)
Views: 392 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-07-27

6 augustus 2012 Jong FC Twente Jong Ajax 18:30 uur (supercup)
Views: 456 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-07-23

Jong Ajax heeft de eerste wedstrijd van de voorbereiding gewonnen. Tijdens het trainingskamp in Zeeland won de ploeg met 0-2 van vv Goes. De stagiaires Bogdan Tiru en Robert Mazan stonden beiden in de basis. Christian Gava viel in de tweede helft in. "We hebben nu de hele week in Zeeland om ze van nabij te bekijken", aldus coach Vink. "Ze hebben het naar behoren gedaan."
De doelpunten kwamen op naam van Yener Arica (penalty) en Danzell Gravenberch.
(bron: Ajax Netwerk)
Views: 399 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-07-18

Jong Ajax heeft de laatste competitiewedstrijd verloren van Jong PSV. In Eindhoven werd het 4-2 in een duel waarin weinig meer op het spel stond. Ajax was al verzekerd van de tweede plaats. Voor Ajax scoorden Ebecilio en Arica.

Opstelling Jong Ajax: Cillessen; Toivomaki (Schouw), Veltman, van Rhijn (Busse, Koppers; Ligeon, Serero, Ebecilio; Lukoki, Lodeiro (Martina), Arica.

Views: 466 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-05-12

Jong Ajax heeft zich verzekerd van de tweede plaats op de ranglijst na een 3-0 zege op Jong AZ. Op de Toekomst scoorden Arica, Ligeon en Van Rhijn voor de beloften van Ajax. De laatste goals vielen in de laatste 10 minuten van het duel. De Amsterdammers sluiten het seizoen donderdag af met de laatste competitiewedstrijd uit tegen Jong PSV.
Opstelling Jong Ajax: Verhoeven; Toivomaki, Veltman, Van Rhijn, Koppers; Ligeon, Serero, Arica; Lukoki, Lodeiro, Ebecilio.

Views: 627 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-05-07

Jong Ajax heeft donderdagavond de beker voor beloften weten te winnen. Op de Toekomst wonnen de beloften van Ajax met 1-0 van Jong FC Utrecht. Daarvoor had de ploeg wel een verlenging nodig. Na de reguliere speeltijd was het 0-0. Veltman tekende in de 109ste minuut voor de enige treffer van de wedstrijd.
Opstelling Jong Ajax: Cillessen; Ligeon, Van Rhijn, Veltman, Koppers; Sporkslede, Arica, Serero; Lukoki, Sigthorsson, Ozbiliz.
Views: 434 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-04-27

Jong Ajax heeft maandagmiddag met 0-2 gewonnen uit bij Jong Feyenoord/Excelsior. Vanwege veiligheidsredenen werd het duel al om 16.00 uur afgewerkt, voor alleen een aantal genodigden. Arica en Koppers waren de doelpuntenmakers voor Jong Ajax.
De beloften van Ajax blijven daarmee tweede op de ranglijst. Jong FC Twente lijkt niet meer in te halen. Zij spelen vanavond hun kampioenswedstrijd.
Jong Ajax: Cillessen; Ligeon (59’ Toivomaki), Van Rhijn, Veltman, Koppers; Arica (70’ Gravenberch), Serero, Lodeiro (65’ Sporkslede); Lukoki, Klaassen en Ebecilio.
(bron: Ajax netwerk)
Views: 438 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-04-24

Jong Ajax heeft dinsdagavond op de Toekomst met 6-0 gewonnen van Jong De Graafschap. De ploeg klimt daardoor naar de tweede plaats op de ranglijst, een knappe prestatie na de slechte seizoensstart. Kolbeinn Sigthorsson speelde de gehele wedstrijd en scoorde drie keer, waarvan één keer uit een penalty. Andere doelpunten kwamen op naam van Ozbiliz, Lukoki en eigen doelpunt door Kevin Ooms van De Graafschap.

Opstelling Jong Ajax: Verhoeven; Ligeon (80' Toivomaki), Van Rhijn (70' Denswil), Veltman, Koppers; Serero, Enoh, Arica (81' Schouw); Lukoki, Sigthórsson, Özbiliz.

... Read more »
Views: 580 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-04-17

Jong Ajax heeft maandagavond in de beloftencompetitie met 1-4 gewonnen van Jong Heracles. Van der Wiel en Boerrigter maakten hun rentree. Van der Wiel speelde ruim een uur mee, Boerrigter volgens plan 45 minuten. Boerrigter bekroonde zijn rentree met twee doelpunten in drie minuten tijd. De andere goals kwamen op naam van Lodeiro en Ligeon.
Ajax Netwerk
Opstelling Jong Ajax: Cillessen; Van der Wiel ('64 Busse), Veltman, Koppers, Dijks; Ligeon, Klaassen ('83 Martini), Serero; Lodeiro, Arica, Boerrigter ('46 Gravenberch)

Views: 442 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-04-03

Jong Ajax is donderdagavond naar de derde plaats op de ranglijst bij de beloften geklommen, de hoogste positie dit seizoen. De ploeg won makkelijk met 4-1 van Jong NEC/FC Oss. De tegenstander kwam al halverwege de eerste helft met tien man te staan door een rode kaart na een handsbal. Ajax kwam op een verrassende 0-1 achterstand, maar na de rode kaart liep Ajax makkelijk uit naar een 4-1 overwinning. Lodeiro (penalty), El Hamdaoui, Serero en Lukoki waren de doelpuntenmakers aan Amsterdamse kant. Opstelling Jong Ajax: Verhoeven, Ligeon, Veltman (Busse), Kuipers, Koppers, De Kamps, Lodeiro, Serero, Lukoki, El Hamdaoui (Bartels), Arica. (bron: Ajax Netwerk)

Views: 644 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-03-30