e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter

Jeffrey Sarpong scoorde één keer

Jong Ajax is de competitie begonnen met een 3-2 nederlaag uit bij Jong AZ. Jeffrey Sarpong en Jan-Arie van der Heijden zetten Ajax tot twee keer toe op voorsprong. Nadat Ajax met tien man kwam te spelen door een rode kaart (2x geel) van Bonevacia verloor de ploeg de wedstrijd alsnog.
(bron: Ajax Netwerk)

Views: 728 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-26 | Comments (0)

Jong Ajax was vrijdagavond ter ere van het 100-jarig bestaan van Real Sociedad uitgenodigd voor een jubileumduel tegen Real Sociedad B. Zonder enige selectiespeler van Ajax eindigde de wedstrijd van Jong Ajax uiteindelijk in een 1-0 nederlaag voor de Spanjaarden.
"We hebben deze wedstrijd te danken aan de reputatie die de jeugdopleiding van Ajax wereldwijd nog steeds heeft", aldus Jong Ajax coach Huistra op Ajax.nl over de eervolle uitnodiging.
Views: 712 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-15 | Comments (0)

Kennedy Bakircioglu maakte de treffer voor Ajax

Jong Ajax heeft in de finale van het Internationale Toernooi van Hilversum met 1-3 verloren van Jong AZ. De Alkmaarse ploeg was met name in de eerste helft de betere ploeg. De Amsterdamse Beloften keken op Sportpark Crailoo na iets meer dan een kwartier al tegen een 2-0-achterstand aan. Kennedy bracht voor rust nog wel even de spanning terug in de wedstrijd door een penalty te benutten: 2-1. De tweede helft ging gelijk op. Ajax zocht naar de gelijkmaker, maar AZ besliste het duel door in de 80ste minuut uit de counter toe te slaan.
Zaterdag begon Jong Ajax het toernooi nog met een knappe 5-0-zege op Jong Club Brugge. "Natuurlijk win je liever, maar we zitten nog altijd in de voorbereiding. Na na deze twee duels zijn we weer iets wijzer geworden", aldus trainer/coach Pieter Huistra.
(bron: AT5.nl)
Views: 778 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-10 | Comments (0)

Ajax leent Edgar Manucharyan voorlopig uit aan eerstedivisionist Haarlem, zo meldt De Telegraaf. De 22-jarige Armeniër werd vier jaar geleden als groot talent naar Amsterdam gehaald. Mede door veel blessures, slaagde de aanvaller er niet in door te breken. "Het is belangrijk dat Edgar weer aan spelen toekomt. Hij hoopt zich op deze manier in de kijker te kunnen spelen bij andere clubs."
Views: 706 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-05 | Comments (0)

Thimothée Atouba heeft dinsdagavond zijn debuut gemaakt in het shirt van Ajax. De linksback speelde mee in de oefenwedstrijd van Jong Ajax tegen de amateurs van VVSB. Jong Ajax won met 1-3 door doelpunten van Siem de Jong, Vlatko Lazic en Tom Overtoom. VolgensAjax.nl maakt Atouba een goede indruk en liet hij enkele technische hoogstandjes zien.
Views: 716 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-05 | Comments (0)

Hugo Borst meldde in het programma Studio Voetbal dat Sparta belangstelling heeft voor Darko Bodul. Sparta zou de aanvaller willen huren. Eerder gaf Martin Jol al aan dat Bodul onder voorwaarden verhuurd mag worden. Belangrijk is dan vooral dat de aanvaller de zekerheid heeft veel aan spelen toe te komen op het hoogste niveau.
Views: 825 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-03 | Comments (0)

In het blad Sportweek laat de zaakwaarnemer van Javier Martina weten dat zijn pupil op zoek is naar een nieuwe club. Martina kreeg van Ajax te horen te mogen vertrekken, maar zal nog wel een transferbedrag op moeten brengen. "Javier staat overal open. We wachten maar af," aldus de zaakwaarnemer in Sportweek.
Views: 670 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-03 | Comments (0)

Jong Ajax heeft gisteren de oefenwedstrijd tegen de amateurs van Hollandia met 1-3 gewonnen. In Hoorn waren Jeffrey Sarpong, Jan-Arie van der Heijden en Javier Martina de doelpuntenmakers voor het tweede elftal.
Views: 696 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-02 | Comments (0)

02/11/2009     18:30     Jong Willem II-Jong Ajax
09/11/2009     18:30     Jong A ... Read more »
Views: 1256 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-07-28 | Comments (2)

Jong Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen AGOVV verloren. In Apeldoorn werd het 4-3 voor de club uit de eerste divisie. Edgar Manucharyan scoorde twee doelpunten, Geoffrey Castillion tekende voor de derde goal. Bij Jong Ajax deden o.a. Sarpong, Blind en Bodul mee.

De Beloften van Ajax startten de wedstrijd zeer matig, want al binnen één minuut stond de ploeg al achter. Op de bank waren Pieter Huistra en Fred Grim vol ongeloof door dit gebrek aan concentratie bij het team, maar ook het resterende deel van de eerste helft liepen de Ajacieden alleen maar achter AGOVV aan.

Na rust - met diverse wissels- liep het een stuk beter en kwam Ajax zelfs op een 2-3 voorsprong, maar in de slotfase pakte AGOVV toch nog de winst. Zoals de ploeg de eers ... Read more »
Views: 2663 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-07-25 | Comments (1)