Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Jong Ajax is er niet in geslaagd om een goed resultaat weg te halen bij FC Twente. In de beloftencompetitie werd in Hengelo met 2-1 verloren. Jong Ajax staat nu zesde op de ranglijst. Suk, terug van zijn stage bij Hoffenheim in Duitsland, maakte de tegentreffer in de 69ste minuut. Donderdag oefent Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht.
(bon: Ajax Netwerk)
Views: 510 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-04-19

Jong Ajax heeft vanavond op het eigen sportpark De Toekomst met 3-0 van Jong NEC gewonnen. Mitchell Donald scoorde twee keer voor de Amsterdammers, Roly Bonevacia maakte op zeer fraaie wijze de 3-0.

Views: 592 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-04-11

Jong Ajax heeft vanavond op sportpark De Toekomst met 1-1 gelijk gespeeld tegen Jong Heerenveen/Emmen. De gasten kwamen voor rust op voorsprong door een doelpunt van Ernesto Seymonson.

Tien minuten na de pauze bracht Nicolas Lodeiro de endstand op 1-1. Beide ploegen schoten weinig op met het gelijkspel: Jong Ajax blijft door het gelijkspel in de middenmoot.

Opstelling Jong Ajax: Bizot; Kappelhof, Van Rhijn, Bonevacia, Koppers; Donald, Lodeiro, Sneijder; Lukoki (Ondaan), Castillion, Jozefzoon.

Views: 579 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-03-21

Jong AJAX heeft vanavond op het eigen sportpark De Toekomst niet kunnen winnen van Jong psv. De Amsterdammers kwamen nog wel op voorsprong in de 20e minuut door Castillion, maar na de rust kreeg Burnet twee keer geel van de zeer matig leidende scheidsrechter en benutte psv de gegeven vrije trap.
Vlak voor tijd moest Ajax toch capituleren en verloor met 1-2.

Views: 518 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-03-15

Jong Ajax heeft de vriendschappelijke wedstrijd op de Toekomst met 2-0 gewonnen van Jong FC Utrecht. Dario Cvitanich en Evander Sno waren de doelpuntenmakers voor het reserve-elftal

Opstelling Jong Ajax: Deckers; Toivomaki (Kappelhof), Oleguer, Van Rhijn (Koppers), Atouba (Burnet); Sno, Sneijder (Bonevacia), Donald; Jozefzoon, Suk, Cvitanich

(bron: Ajax Netwerk)

Klik ... Read more »

Views: 555 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-03-07

Jong Ajax heeft gisterenavond de uitwedstrijd van Jong FC Groningen gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vlak voor tijd uit een vrije trap van Suk. Ajax staat na deze overwinning weer in het linkerrijtje en oefent komende maandagavond op De Toekomst tegen Jong FC Utrecht.
Jong Ajax: Bizot, Kappelhof, Van Rhijn, Koppers, Burnet, Bonevacia, Ozbiliz, Sneijder, Castillion (70' Suk), Overtoom (75' Donald), Jozefzoon
Views: 527 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-03-01

Jong Ajax is er thuis niet in geslaagd te winnen van Jong Feyenoord/Excelsior. De Amsterdammers gingen met 0-1 onderuit via een doelpunt van Cabral. Jong Ajax staat nu zevende op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Verhoeven, Kappelhof, Van Rhijn, Koppers, Burnet, Bonevacia, Overtoom, Sneijder, Ă–zbiliz, Castillion, Jozefzoon.
Views: 542 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-02-21

Ajax heeft op de website aangekondigd dat de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong fnerd van vanavond niet toegankelijk is voor publiek.
Views: 496 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-02-21

Jong AJAX heeft gisterenavond in Ulft met 1-2 van Jong De Graafschap gewonnen. De Amsterdammers speelden een prima eerste heft en kregen enkele kansen, maar moesten door een blunder van doelman Bizot met een 1-0 achterstand de rust in. Na de pauze liet Aras Özbiliz zich gelden: de buitenspeler maakte twee goals in de slotfase van de wedstrijd. Jong AJAX staat door de overwinning inmiddels vierde en had dus een goede generale op de mini-klassieker tegen Jong 010 van komende maandag.
Waar en hoe laat dit duel gespeeld gaat worden is nog niet helemaal duidelijk.
Opstelling AJAX:
Bizot, Kappelhof, Van Rhijn, Koppers (Mitchell Donald), Burnet, Bonevacia, Overtoom, Sneijder, Ozbilliz, Castillion, Jozefzoon.
Opstelling De Graafschap:
Jordy van de Kracht; Ties Evers, Jochem Jansen, Robin Pröpper, Erik Middelhof (Desmond Sturing); Dimitri Hairemans, Lion Kaak (Caner Cavlan), Gregor Breinburg, Geoffry Hairemans; Remy Raterink en Niek Sebens ( Piotr Parzyszek ... Read more »

Views: 595 | Added by: Rob1945 | Date: 2011-02-15

Jong Ajax heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen Jong Vitesse met 1-0 gewonnen. Het doelpunt viel vlak voor rust en werd gemaakt door verdediger Burnet. De Amsterdammers hadden weinig te vrezen van de tegenstander uit Arnhem en hadden de wedstrijd al veel eerder moeten beslissen, maar o.a. Ozbiliz en Overtoom misten oog in oog met doelman van der Sman van Vitesse.