Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter

Jong Ajax heeft vanavond op een koud sportpark de Toekomst met 2-2 gelijkgespeeld tegen de beloften van Jong Heerenveen/Emmen.
De puntendeling was terecht, daar beide partijen aan elkaar gewaagd waren. De wedstrijd was bij vlagen erg snel, voor beide doelen viel echter weinig kansen te noteren. Ajax domineerde, maar moest beducht zijn op de snelle Friese/Drenthse counters.
De thuisploeg kwam na zo'n 20 minuten op 1-0, maar al snel trok Jong Heerenveen/Emmen de stand weer gelijk.
Na de rust bleef het duel snel, maar bleven de kansen schaars. Heerenveen/Emmen kwam weer op voorsprong na een snelle uitval, maar de eerste competitiegoal voor Ajax van Suk voorkwam een onterechte nederlaag.

Opstelling Jong Ajax: Vermeer, Ogararu, Wielaert (74. Lazic), Kappelhof, Will (85. Aslan), Overtoom, Kennedy (74. Castillion), Aissati, Suk, Eriksen, Sulejmani.

... Read more »
Views: 1179 | Added by: Rob1945 | Date: 2010-02-09 | Comments (0)

Jong Ajax is uitgeschakeld in de kwartfinale van het bekertoernooi voor beloftenelftallen. De Amsterdammers verloren maandagavond met 2-1 van Jong NEC. Geoffrey Castillion maakte via een afstandschot het enige doelpunt voor de Ajacieden.
(bron: Ajax Netwerk)
Views: 619 | Added by: Rob1945 | Date: 2010-01-26 | Comments (0)

Jong Ajax heeft donderdag op bezoek bij Jong FC Groningen een nederlaag geleden. De koploper ging in Assen op het complex van Achilles 1894 met 2-1 onderuit.
In de week dat Jong Ajax de koppositie pakte, kreeg het team van coach Pieter Huistra donderdag een teleurstelling te verwerken. Drie dagen na de zege op Jong Sparta (2-0), bleek een effectief Jong FC Groningen tijdens de inhaalwedstrijd in Assen te sterk. ,,Wij hebben veel kansen gekregen en Groningen slechts een paar. Je kunt dus zeggen dat Groningen veel rendement uit deze wedstrijd heeft gehaald”, sprak Pieter Huistra na afloop.

Opstelling Jong Ajax:Vermeer, Alsan, Wielaert, Kappelhof, Will, Bonevacia, Lazic, Claassen (80. Burnet), Castillion, Danilo (60. Jongebloet), Zeegelaar (65. Özbiliz).

Scoreverloop: 10. Zeegelaar 0-1, 41. Koc 1-1, 51. Kluin 2-1.

Views: 695 | Added by: Rob1945 | Date: 2010-01-22 | Comments (0)

Mitchell Donald speelde een matige partij vanavond

Op het kunstgrasveld van sportpark De Toekomst heeft Jong Ajax vanavond met 2-0 van koploper Jong Sparta gewonnen. Beide goals vielen na rust en werden gemaakt door Siem de Jong.
De thuisploeg begon het duel ongeconcentreerd en speelde in een te laag tempo om het de tegenstander echt moeilijk te maken. Tot aan het strafschopgebied ging het allemaal nog wel, maar echt kansrijk werd Ajax niet. Sparta was niet veel beter, maar wist toch een paar kansen te creeeren voor rust.
Waarschijnlijk was er in de Amsterdamse kleedkamer brandnetelthee in de rust, want na de pauze begon de ploeg e ... Read more »

Views: 1195 | Added by: Rob1945 | Date: 2010-01-18 | Comments (0)

Maandag 18 januari:
18.30 uur: Jong Ajax - Jong Sparta
Views: 675 | Added by: Rob1945 | Date: 2010-01-13 | Comments (0)

De uitwedstrijd in de Beloftencompetitie tussen Jong Ajax en Jong FC Groningen is gisterenavond afgelast. Het duel zou maandagavond om 18.30 uur op sportveld Marsdijk plaatsvinden. Een nieuwe speeldatum is nog niet bekend.
(bron: Ajax.nl)
Views: 673 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-12-15 | Comments (0)

Manucharyan is verhuurd aan Haarlem

Jong Ajax heeft gisterenavond een oefenwedstrijd tegen Eerste Divisionist Haarlem met 3-0 verloren. Uitgerekend de verhuurde Ajacied Manucharyan scoorde twee keer en liet even wat van zijn klasse zien.
De Amsterdammers kwam slecht uit de kleedkamer, want binnen een kwartier stond het al 2-0 door goals van Manucharyan en Benjamin van den Broek. Trainer Huistra gaf tijdens dit benefietduel voor het noodlijdende Haarlem de reservespelers een kans om te laten zien wat zij kunnen, maar echt onder de indruk zal de coach niet geweest zijn na de matige beginfase van zijn ploeg.
Vlak voor tijd werd het nog erger toen Edgar Manucharyan de score op 3-0 bracht.
Opstelling Jong Ajax:
Padt, Ligeon (46. Ebecilio), Ottenhoff, Van der Meulen, Shakison, Bonevacia, Lazic, Claassen, Martina (65. Castillion), Danilo, Zeegelaar.

Views: 713 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-12-09 | Comments (0)

Jong Ajax heeft maandagavond uit bij Jong FC Twente met 2-3 gewonnen. Binnen 10 minuten had Sulejmani Jong Ajax al op een 0-2 voorsprong gezet. Castillion zorgde nog voor rust voor de 1-3 voor Ajax.
Ajax stijgt door de zege naar de tweede plaats op de ranglijst. Jong PSV, Jong Sparta en Jong Feyenoord lieten allen punten liggen. Jong Ajax staat nu alleen nog een punt achter op Jong Vitesse/AGOVV, maar Jong Ajax heeft een duel minder gespeeld.
Jong Feyenoord/Excelsior - Jong Ajax heeft opnieuw een andere datum gekregen. De klassieker in de beloftencompetitie is vanwege de verwachte weersomstandigheden en de gesteldheid van het veld op Woudestein verzet naar maandag 21 december aanstaande, aanvang 14.30 uur. Dit duel wordt zonder publiek gespeeld.
Views: 715 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-12-08 | Comments (0)

Tegenover Highlow.nl laat Javier Martina weten te kunnen kiezen tussen een vertrek naar België of naar Australië. "Cercle Brugge, Club Brugge en Melbourne Heart willen mij aantrekken. Ik ben met alle partijen in gesprek en wil een goede keuze maken. Vandaar dat ik me rustig oriënteer op de mogelijkheden. Ik heb geen voorkeur. Het gaat er mij om dat ik kan spelen en eindelijk eens kan laten zien wat ik in huis heb." Meest concreet is Cercle Brugge dat hem vanaf de winterstop al wil huren.
Views: 1086 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-12-04 | Comments (11)

Op een koud Sportpark De Toekomst heeft Jong Ajax vanavond gemakkelijk gewonnen van laagvlieger Jong Helmond Sport. De promovendus van vorig seizoen kwam amper in het spel voor en stond bij de rust al 2-0 achter door goals van Will en Lindgren.
Dat de score niet nog verder opliep, was voornamelijk aan slordigheid aan de kant van Ajax en prima keeperswerk van Helmond Sport keeper v.d. Steen te danken.

Nadat afgelopen week de wedstrijd tegen Jong Feyenoord/Excelsior tot twee keer toe door regen was afgelast, begon Jong Ajax deze wedstrijd prima: de bal werd snel rond gespeeld en Jong Helmond Sport moest ver terug. Toch had het overwicht pas na zo'n 25 minuten resultaat toen aanvoerder Nathaniel Will een voorzet van links doeltreffend met het hoofd wist af te ronden. De gasten waren op dat moment amper gevaarlijk gewe ... Read more »
Views: 1907 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-12-01 | Comments (0)