Flag Counter
Main » 2010 » February » 9 » Jong Ajax-Jong Heerenveen/Emmen (2-2) 09-02-2010
Jong Ajax-Jong Heerenveen/Emmen (2-2) 09-02-2010
11:07 PM

Jong Ajax heeft vanavond op een koud sportpark de Toekomst met 2-2 gelijkgespeeld tegen de beloften van Jong Heerenveen/Emmen.
De puntendeling was terecht, daar beide partijen aan elkaar gewaagd waren. De wedstrijd was bij vlagen erg snel, voor beide doelen viel echter weinig kansen te noteren. Ajax domineerde, maar moest beducht zijn op de snelle Friese/Drenthse counters.
De thuisploeg kwam na zo'n 20 minuten op 1-0, maar al snel trok Jong Heerenveen/Emmen de stand weer gelijk.
Na de rust bleef het duel snel, maar bleven de kansen schaars. Heerenveen/Emmen kwam weer op voorsprong na een snelle uitval, maar de eerste competitiegoal voor Ajax van Suk voorkwam een onterechte nederlaag.

Opstelling Jong Ajax: Vermeer, Ogararu, Wielaert (74. Lazic), Kappelhof, Will (85. Aslan), Overtoom, Kennedy (74. Castillion), Aissati, Suk, Eriksen, Sulejmani.

Scoreverloop: 13. Sulejmani 1-0, 21. Elyounoussi 1-1, 62. Narsingh 1-2, 76. Suk 2-2.