e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2012 » October » 30
Na de overwinning vorige week tegen Jong NAC trad Jong Ajax vanavond op het eigen sportpark De Toekomst aan tegen Jong NEC/FC Oss. In verband met de vele regen die vandaag viel, werd uitgeweken naar het kunstgrasveld.
Vanaf de eerste minuut domineert Ajax, zonder in het begin echt gevaarlijk te worden. Na 10 minuten is er wat oponthoud omdat keeper Joshua Smits geblesseerd raakte nadat Van Kessel iets te fel doorging.

In de 22e minuut veert het publiek op als linksbuiten Andersen vanaf de middellijn aan een fraaie solo begint, maar zijn schot op doel is te slap. Op het half uur speeltijd zien we het eerste gevaar van de kant van de Nijmegenaren: Marcel Strutter kopt naast, gevolgd door een vrije trap van De Sa. Zijn schot is echter een prooi voor keeper Smits.
Een paar minuten voor rust kruipt NEC weer wat uit de schulp en komt voor het doel van Mickey van der hart. Het blijft echter 0-0.

Vijf minuten na de pauze een grote kansen voor NEC speler Braam: alleen voor ... Read more »
Views: 520 | Added by: Rob1945 | Date: 2012-10-30