Sunday, 2024-04-21, 7:26 AM
Jong Ajax Homepage

onlinecashen.nl

 
Site menu

Our poll
Jong Ajax wordt kampioen
Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk
Flag Counter
Main » 2012 » October » 30 » Jong Ajax wint thuis van Jong NEC/FC Oss
Jong Ajax wint thuis van Jong NEC/FC Oss
0:50 AM
Na de overwinning vorige week tegen Jong NAC trad Jong Ajax vanavond op het eigen sportpark De Toekomst aan tegen Jong NEC/FC Oss. In verband met de vele regen die vandaag viel, werd uitgeweken naar het kunstgrasveld.
Vanaf de eerste minuut domineert Ajax, zonder in het begin echt gevaarlijk te worden. Na 10 minuten is er wat oponthoud omdat keeper Joshua Smits geblesseerd raakte nadat Van Kessel iets te fel doorging.

In de 22e minuut veert het publiek op als linksbuiten Andersen vanaf de middellijn aan een fraaie solo begint, maar zijn schot op doel is te slap. Op het half uur speeltijd zien we het eerste gevaar van de kant van de Nijmegenaren: Marcel Strutter kopt naast, gevolgd door een vrije trap van De Sa. Zijn schot is echter een prooi voor keeper Smits.
Een paar minuten voor rust kruipt NEC weer wat uit de schulp en komt voor het doel van Mickey van der hart. Het blijft echter 0-0.

Vijf minuten na de pauze een grote kansen voor NEC speler Braam: alleen voor de keeper weet hij deze niet te passeren. Vlak daarna komt Ajax op voorsprong als Gno van Kessel een voorzet van links -ondanks dat hij zwaar gehinderd wordt- weet in te tikken. Tenminste: dat leek zo. Later bleek het een eigen doelpunt te zijn van NEC speler Disveld.
Hierna moet NEC komen en dringt meer aan, zonder echte kansen te krijgen. Aan de ander kant is het wel bijna raak: 20 minuten voor tijd moet Van Kessel het duel beslissen, maar hij schiet alleen voor de keeper onbeheerst naast.

De misser komt Ajax bijna duur te staan als vlak daarna NEC op gelijke hoogte komt door Barjovic. Vlak daarop komt Ajax weer op voorsprong als Mike Busse een hoekschop inkopt (2-1). Daarna krijgen beide teams nog kansen, maar weten het doel niet meer te vinden. Een minuut voor het einde valt het licht uit en als het een paar minuten later weer aangaat, wordt het restant nog uitgespeelt zonder dat er een wijziging in de stand komt.

Scoreverloop:
53. Disveld 1-0 (e.d.),
77. Barjovic 1-1,
79. Busse 2-1
Views: 522 | Added by: Rob1945 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Login form

Search

Calendar
«  October 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Entries archive

Links
 • Ajax1.nl

 • Ajax amateurs

 • AFCA.nl

 • Ajax Totaal

 • LinkSpot.nl

 • Tifo & Sfeer producten

 • Ucoz.com

 • Buurtleven.nl

 • Pak het voordeel

  Copyright MyCorp © 2024 Hosted by uCoz