Flag Counter
Main » 2010 » March » 23 » Jong p$v-Jong Ajax (0-2)
Jong p$v-Jong Ajax (0-2)
0:15 AM
Jong Ajax heeft maandagavond een grote stap gezet richting de landstitel voor beloftenelftallen. Uit in Eindhoven won Ajax met 0-2. Eerst was het Suk die Jong Ajax op een 0-1 voorsprong zette. Vervolgens kreeg PSV doelman Cassio Ramos halverwege de eerste helft rood voor het neerhalen van Lodeiro. Die tekende zelf vanaf de penaltystip voor de 0-2. Tegen 10 PSV'ers kwam Jong Ajax vervolgens niet meer in de problemen. Bij Jong PSV viel ex-Ajacied Andy van der Meyde overigens kort voor rust uit met een lichte spierblessure.
Jong Ajax staat nu eerste, mede vanwege het feit dat koploper Jong Sparta onderuit ging bij hekkensluiter De Graafschap. De voorsprong van Ajax bedraagt nu een punt op Jong Sparta en Jong Vitesse/AGOVV.
(bron: Ajax Netwerk/VI)
Views: 625 | Added by: Rob1945 | Rating: 0.0/0 |