e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2010 » March » 30

Koploper Jong Ajax heeft vanavond niet kunnen winnen van hekkensluiter Jong Willem II. De Amsterdammers gaven in blessuretijd een voorsprong nog uit handen, nadat de behendige Aras Ozbiliz de ploeg vijf minuten voor tijd op een 2-1 voorsprong had gezet.
Jong Ajax begon stroef aan het duel en liep na 18 minuten al tegen een achterstand aan, na een vlijmscherpe counter van Jong Willem II. Een voorzet van rechts werd door Ratko Vansimpsen achter keeper Vermeer gekopt. De achterstand was een fikse tegenvaller, die pas vlak voor rust rechtgezet werd door een fraaie goal van Ozbiliz na voorbereidend werk van Suk.

Aisatti was weinig gelukkig in zijn acties

Na de pauze zagen we eenzelfde beeld als voor rust: een matig opbouwend Jong Ajax waarbij spelers elkaar niet konden vinden en teveel onnodig balverlies leden. We ... Read more »
Views: 2306 | Added by: Rob1945 | Date: 2010-03-30 | Comments (0)