Sunday, 2024-04-21, 8:32 AM
Jong Ajax Homepage

onlinecashen.nl

 
Site menu

Our poll
Jong Ajax wordt kampioen
Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk
Flag Counter
Main » 2009 » October » 5 » Jong Ajax-Jong Vitesse/AGOVV (2-0) 05-10-2009
Jong Ajax-Jong Vitesse/AGOVV (2-0) 05-10-2009
11:31 PM


Onder zeer slechte weersomstandigheden heeft Jong Ajax vanavond op Sportpark De Toekomst gewonnen van koploper Jong Vitesse/AGOVV. De Amsterdammmers speelden een goede partij en leken in het begin minder last van de natte grasmat te hebben dan de Arhemmers/Apeldoorners, die de eerste 10 minuten alle kanten op gleden en zelf een ingooi uit de handen lieten glippen. Ajax zette vroeg druk en hield het tempo hoog, waardoor de ploeg enkele mogelijkheden kreeg.


Jong Vitesse/AGOVV kwam pas na 10 minuten in het spel voor en kwam een paar keer gevaarlijk voor Kenneth Vermeer, die echter tot twee keer toe spectaculair redde en zo Jong Ajax voor een achterstand behoedde. Daarna nam de thuisploeg het initiatief weer over, maar wist de eerste helft niet te scoren.
Na rust was het wel raak: Mitchell Donald kon uit een kluts de bal achter keeper Room schieten en de eerste treffer op het nieuwe scorebord aantekenen.


De treffer werkte enigszins bevrijdend voor Ajax, maar was tevens het sein voor Jong Vitesse/AGOVV om naar de gelijkmaker op jacht te gaan. Dat bracht meer ruimte voor Ajax en de ploeg kon de beslissende tweede treffer maken. Nadat de keeper van Jong Vitesse/AGOVV twee katachtige reddingen had gedaan, was hij op het schot van Rasmus Lindgren kansloos: 2-0 voor Ajax.
Wie dacht dat de wedstrijd gelopen was, had het mis. Kenneth Vermeer, die een nieuw verbeterd contract tot 2013 heeft getekend, moest nog één keer handelend optreden toen een speler van Jong Vitesse/AGOVV was doorgebroken. De reservekeeper van het eerste bleef echter goed naar de bal kijken en redde bekwaam.


Vlak daarvoor was de nieuwe aanwinst Zé Eduardo in het veld gekomen. Hij oogde nog niet helemaal afgetraind en zijn eerste actie was meteen een overtreding, maar wij zijn benieuwd wat deze jonge speler in de toekomst gaat brengen.
Door de winst klom Ajax van de 9e naar de 5e plaats en staat drie punten achter de koplopers Jong Feyenoord/Excelsior en Jong PSV.


Klik hier voor meer foto's van deze wedstrijd.

De opstellingen:

AGOVV

Views: 1478 | Added by: Rob1945 | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

Search

Calendar
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entries archive

Links
 • Ajax1.nl

 • Ajax amateurs

 • AFCA.nl

 • Ajax Totaal

 • LinkSpot.nl

 • Tifo & Sfeer producten

 • Ucoz.com

 • Buurtleven.nl

 • Pak het voordeel

  Copyright MyCorp © 2024 Hosted by uCoz