e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2009 » October » 19

Jong Ajax heeft vanavond een zeker lijkende 1-0 overwinning in de laatste 10 minuten van de wedstrijd uit handen gegeven. voor maar liefst 25.000 fanatiek meelevende toeschouwers in een halfvolle Arena hadden de Amsterdammers in eerste instantie weinig moeite met Jong p$v, dat net als het eerste team uit Eindhoven behoudend speelde en loerde op de counter. Het doelpunt van Sarpong in de eerste helft was dan ook in overeenstemming met het wedstrijdbeeld.

Beide teams speelden overigens een vrij matige wedstrijd. Ajax liet af en toe fraaie individuele hoogstandjes zien, maar was daarmee weinig effectief. P$v maakte het helemaal bont door uit te blinken in tijdrekken en liet geen moment zien dat het gekomen was om het publiek te vermaken.
De wedstrijd kantelde tien minuten voor tijd toen de Eindhovenaren eindelijk succes ha ... Read more »
Views: 1092 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-10-19 | Comments (0)