e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2012 » March » 20
Jong Ajax heeft vanavond op het eigen sportpark De Toekomst met 2-0 van Jong Heerenveen/Emmen gewonnen. De gasten moesten al na 23 minuten met 10 man verder toen Jens Streutker rood kreeg nadat hij een doorgebroken Ajacied ten val bracht. Daarna was de wedstrijd in feite gelopen omdat Jong Heerenveen/ Emmen trainer Jan de Jonge spits Quenten Martinus wisselde en dus de angel uit zijn aanval haalde.
Toen Mounir el-Hamdaoui zo'n 10 minuten daarna 1-0 maakte en Thulani Serero vlak voor rust de 2-0 op het scorebord bracht, hoopte menig toeschouwer op een hoge uitslag. Doordat het spelpeil in de tweede helft ver daalde en er verder weinig noemenswaardigs gebeurde, bleef de eindstand gelijk aan de ruststand: 2-0.

Opstelling Jong Ajax: Hahn, Ligeon, Veltman, Ooijer, Dijks ('80 Kuipers), Enoh ('60 Kip), Rits, Serero, De Sa, El Hamdaoui ('81 Gravenberch) en Arica.