e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2011 » December » 20

Op een nat en winderig sportpark De Toekomst heeft Jong Ajax vanavond het bekerduel met Jong Heerenveen/Emmen met maar liefst 5-2 gewonnen. Dat het zo'n grote overwinning zou worden, was aan het begin van de wedstrijd niet te overzien: na een redelijk begin met een paar kansen van Ajax, kwamen de Friezen na zo'n 11 minuten op 0-1 voorsprong welke tot de rust op het (niet werkende) scorebord bleef staan.

Net als vorige week tegen PSV was het na de pauze een ander verhaal: Jong Ajax pakte de zaken beter aan en wist al snel twee keer te scoren. Dat Heerenveen daarna nog gelijk maakte, was een domper maar in het laatste gedeelte van de wedstrijd scoorde de thuisploeg nog drie keer en bereikte zo de volgende de volgende ronde in het bekertoernooi.