rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2009 » August » 10

Kennedy Bakircioglu maakte de treffer voor Ajax

Jong Ajax heeft in de finale van het Internationale Toernooi van Hilversum met 1-3 verloren van Jong AZ. De Alkmaarse ploeg was met name in de eerste helft de betere ploeg. De Amsterdamse Beloften keken op Sportpark Crailoo na iets meer dan een kwartier al tegen een 2-0-achterstand aan. Kennedy bracht voor rust nog wel even de spanning terug in de wedstrijd door een penalty te benutten: 2-1. De tweede helft ging gelijk op. Ajax zocht naar de gelijkmaker, maar AZ besliste het duel door in de 80ste minuut uit de counter toe te slaan.
Zaterdag begon Jong Ajax het toernooi nog met een knappe 5-0-zege op Jong Club Brugge. "Natuurlijk win je liever, maar we zitten nog altijd in de voorbereiding. Na na deze twee duels zijn we weer iets wijzer geworden", aldus trainer/coach Pieter Huistra.
(bron: AT5.nl)
Views: 778 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-08-10 | Comments (0)