e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2009 » July » 25

Jong Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen AGOVV verloren. In Apeldoorn werd het 4-3 voor de club uit de eerste divisie. Edgar Manucharyan scoorde twee doelpunten, Geoffrey Castillion tekende voor de derde goal. Bij Jong Ajax deden o.a. Sarpong, Blind en Bodul mee.

De Beloften van Ajax startten de wedstrijd zeer matig, want al binnen één minuut stond de ploeg al achter. Op de bank waren Pieter Huistra en Fred Grim vol ongeloof door dit gebrek aan concentratie bij het team, maar ook het resterende deel van de eerste helft liepen de Ajacieden alleen maar achter AGOVV aan.

Na rust - met diverse wissels- liep het een stuk beter en kwam Ajax zelfs op een 2-3 voorsprong, maar in de slotfase pakte AGOVV toch nog de winst. Zoals de ploeg de eers ... Read more »
Views: 2669 | Added by: Rob1945 | Date: 2009-07-25 | Comments (1)