Main » 2009 » November » 3 » Jong Willem II-Jong Ajax (1-3) 02-11-2009
Jong Willem II-Jong Ajax (1-3) 02-11-2009
0:33 AM

Rasmus Lindgren scoorde vanavond twee keer voor Jong Ajax

Jong Ajax heeft vanavond in Tilburg een regelmatige 1-3 overwinning behaald. Al na 25 minuten was de ploeg trefzeker: Lindgren schoot de bal van een aardige afstand in de kruising.
Kort na rust volgde de tweede treffer: na goed voorbereidend werk van Mitchell Donald, haalde Geoffrey Castillion doeltreffend uit. Met deze treffer was de wedstrijd feitelijk gespeeld: Jong Willem II ontbeerde de kracht om echte tegenstand te bieden.

Een kwartier na de 0-2 was het wederom Rasmus Lindgren die scoorde: de middenvelder reageerde alert uit de rebound na een gekeerd schot van Daley Blind.
Hierna was de concentratie bij Jong Ajax even weg, getuige de tegentreffer van Willem II. Desondanks kwam de overwinning van Jong Ajax geen moment in gevaar. Inmiddels staan het team op een vijfde plaats in de Beloftencompetitie.
Morgenavond komen de wisselspelers en overige selectiespelers die vanavond niet in actie kwamen een oefenwedstrijd tegen sv Hoofddorp, ter gelegenheid van de opening van het kunstgrasveld bij deze vereniging. Aanvang: 19:30u.