Main » 2009 » September » 29 » Jong Sparta-Jong Ajax (3-4)
Jong Sparta-Jong Ajax (3-4)
0:11 AM

Danilo scoorde één keer in deze wedstrijd

Jong Ajax heeft vanavond de uitwedstrijd tegen Jong Sparta met 3-4 gewonnen. De Amsterdammers startten de wedstrijd voortvarend: in het eerste kwartier scoorde Geoffrey Castillion twee keer. Beide doelpunten werden voorbereid door Miralem Sulejmani.
Na de spetterende openingsfase nam Jong Ajax gas terug en liet de Spartanen in de wedstrijd terugkomen, met een 2-2 ruststand als gevolg. Voor Sparta scoorden Jessy Mayele en Erik Falkenburg.
Na de rust ging Ajax weer voortvarend van start: in de 49e minuut bracht Sulejmani de Amsterdammers weer op voorsprong, waarna Danilo de score een kwartier voor tijd naar 2-4 tilde. In de blessuretijd scoorde Sparta nog via Jessy Mayele, maar de zege van Jong Ajax kwam niet meer in gevaar.
Jong Ajax heeft nu zes punten uit vier duels en staat daarmee drie punten achter de vijf koplopers.