Monday, 2023-06-05, 9:02 AM
Jong Ajax Homepage

onlinecashen.nl

 
Site menu

Our poll
Jong Ajax wordt kampioen
Total of answers: 569

e-mail
rob@vanvliet.tk
Flag Counter
Main » 2013 » August » 27 » Jong Ajax speelt gelijk tegen Emmen (1-1)
Jong Ajax speelt gelijk tegen Emmen (1-1)
1:08 AM
1314aja-emm01.jpg

Ajax begon fel aan het duel met Emmen en kreeg al snel enkele kansen. Vooral De Sa was in het begin een plaag voor de verdediging van de Drenthen. Na zo'n 10 minuten meldde Emmen zich in de buurt van het Ajax doel met een vrije trap van Quenten Martinus die niets opleverde.
Ajax kreeg ook enkele mogelijkheden, maar de passing was niet nauwkeurig genoeg. Zo kon Sam Hendriks net niet de mee opgekomen Fabian Sporkslede alleen voor de keeper zetten. Ook was Ajax ongelukkig toen Davy Klaassen in de 20e minuut de paal raakte.
Halverwege de eerste helft nam Emmen de regie even over van de Amsterdammers zonder overigens echt gevaarlijk te worden.
Ajax was dat wel met spaarzame uitvallen van o.a Sam Hendriks en Dejan Meleg.

Aan de andere kant kon een vrij trap van Quenten Martinus eenvoudig gestopt worden door Cillissen.
Aan het einde van de eerste helft werd het spel aan beide kanten wat feller met gele kaarten voor o.a. Joeri de Kamps. De middenvelder vuurde ook nog een hard schot af op de goal van keeper Van der Vlag, naar de goalie kon de bal tot corner verwerken. De ruststand was dus 0-0.

1314aja-emm02.jpg

Trainer Fons Groenendijk wisselde Joeri Kamps voor Stanuslav Lobotka. Of het hieraan lag of niet: binnen vijf minuten na de hervatting lag de bal in het net door een goal van Bannink, die met de paar meegereisde supporters vierde. Lang konden zij niet van de voordprong genieten, want in de 52e minuut knalde de Sa de bal snoeihard in het Emmense doel (1-1).
Een tegenvaller voor Ajax in de 57e minuut tien Kenny Tete geblesseerd het veld moest verlaten, hij werd vervangen door Sven Nieuwpoort.
Emmen trok zich terug op eigen helft en liet Ajax komen om zelf bij balverlies van de Amsterdammers te counteren.
De thuisploeg had echter ook mogelijkheden, zo schoot Meleg in de 68e minuut voorlangs.de speler werd vlak daarna gewisseld door de Duitse spits Höner.

In de 70e minuut kreeg Ajax een zeer grote kans op de voorsprong: Davy Klaassen werd diep gestuurd en punterde de bal net naast. Beide teams werden feller in de duels  hiermee aangevend dat ze graag deze wedstrijd winnend wilden afsluiten.
In de 78e minuut was Emmen dichtbij; een voorzet van Bannink werd door Martinus op het doel geschoten, maar Cillissen redde bekwaam. Zeven minuten voor tijd moet Höner alweer het veld verlaten met op het oog een hamstringblessure en speelt Ajax het duel uit met tien man.
Views: 1262 | Added by: Rob1945 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

Search

Calendar
«  August 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entries archive

Links
 • Ajax1.nl

 • Ajax amateurs

 • AFCA.nl

 • Ajax Totaal

 • LinkSpot.nl

 • Tifo & Sfeer producten

 • Ucoz.com

 • Buurtleven.nl

 • Pak het voordeel

  Copyright MyCorp © 2023 Hosted by uCoz