Saturday, 2024-05-25, 7:56 PM
Jong Ajax Homepage

onlinecashen.nl

 
Site menu

Our poll
Jong Ajax wordt kampioen
Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk
Flag Counter
Main » 2009 » November » 9 » Jong Ajax-Jong De Graafschap (3-0) 09-11-2009
Jong Ajax-Jong De Graafschap (3-0) 09-11-2009
11:37 PM


Rasmus Lindgren speelde vanavond mee met Jong Ajax

Jong Ajax heeft vanvond goede zaken gedaan in het duel met rode lantaarndrager Jong De Graafschap. Maar liefst 9 A-selectie spelers kon Pieter Huistra opstellen en de kwaliteit van die spelers gaf vanavond duidelijk de doorslag: het handelingstempo van Jong Ajax was een paar tandjes hoger dan dat van de Achterhoekers, uiteraard geen schande als je ziet wat er allemaal bij de thuisploeg meespeelde.

De score had veel hoger kunnen uitvallen als Cvitanich niet de mooiste kansen had gemist. In de tweede helft kreeg hij uiteindelijk z'n goal, maar Martin Jol zal niet onder de indruk zijn geweest van de prestaties van de Argentijn.


Beter speelden o.a. Ogararu, Donald en de ijverige Sarpong. Deze spelers zien hun speeltijd bij Jong Ajax duidelijk als een kans om te laten zien wat ze kunnen en om wedstrijdfit te blijven voor als de kans in het eerste zich aandient.


Ogararu maakte de 1-0

Terug naar de wedstrijd: vanaf het begin van het duel had Jong De Graafschap weinig in te brengen. De mannen uit Doetinchem deden hun best en verweerden zich kranig, maar waren niet opgewassen tegen het bij vlagen zeer goed spelende Jong Ajax. Nadat diverse kansen waren gemist, waarbij De Graafschap keeper Mustafa Amezrine zich postitief onderscheidde, was het in de 23e minuut wel raak: de mee opgekomen Ogararu kreeg de bal panklaar aangespeeld en schoot prachtig raak. Dat De Graafschap de rust met deze score haalde, mocht een klein wonder heten: zo groot was het klasseverschil vanavond op het hoofdveld van Sportpark de Toekomst.
Na de pauze ging Ajax verder waar het voor rust was gebleven: bij vlagen een hoog tempo, fraaie individuele staaltjes en Cvitanich die opgelegde kansen om zeep hielp. Toch was de Argentijn -zoals gezegd- wel doeltreffend: een intikkertje zorgde voor de 2-0, waarna Sarpong nog de 3-0 liet aantekenen.


Aissati stelde zich aan toen hij gewisseld werd

Negatieve hoofdrol speelde Aissati die niet gewisseld wilde worden en in plaats van zijn collega succes te wensen, mokkend naar de kleedkamer ging.
Voor de rest een prima overwinning, waarbij wij ons toch wel afvragen of Jong Ajax z'n identiteit niet aan het verliezen is met al die spelers uit de A-selectie....

Klik hier voor meer foto's van deze wedstrijd.

De opstellingen:
0910aja_gra00


Ook Sarpong maakte een goal vanavond

Video:Views: 1218 | Added by: Rob1945 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

Search

Calendar
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Entries archive

Links
 • Ajax1.nl

 • Ajax amateurs

 • AFCA.nl

 • Ajax Totaal

 • LinkSpot.nl

 • Tifo & Sfeer producten

 • Ucoz.com

 • Buurtleven.nl

 • Pak het voordeel

  Copyright MyCorp © 2024 Hosted by uCoz