Wednesday, 2023-10-04, 0:51 AM
Jong Ajax Homepage

onlinecashen.nl

 
Site menu

Our poll
Jong Ajax wordt kampioen
Total of answers: 569

e-mail
rob@vanvliet.tk
Flag Counter
Main » 2010 » February » 22 » Jong Ajax-Jong AZ (2-3) 22-02-2010
Jong Ajax-Jong AZ (2-3) 22-02-2010
11:02 PMOp een kletsnat sportpark De Toekomst heeft Jong Ajax zich vanavond tegen Jong AZ een slechte dienst bewezen. Ondanks een prima eerste helft en twee keer een voorsprong, liet de ploeg zich na rust verrassen door snelle counters van de Alkmaarders.
Zoals gezegd had Ajax voor de pauze z'n zaken vrij goed op orde: de ploeg domineerde en drukte AZ terug op eigen helft. De Alkmaarders kwamen niet verder dan plaagstootjes richting het doel van Sergio Padt en kregen een enkele kans op meer.


Suk maakte de 1-0

Ajax kwam dan ook na ruim een kwartier verdiend op voorsprong: Hyun-Jun Suk rondde een voorzet van linksvoor Lazic fraai af. De ploeg kon nu vrijuit voetballen en kreeg enkele grote kansen, maar doelman Verhulst en de paal stonden meer succes in de weg.


Kappelhof speelde deze wedstrijd in het centrum van de verdediging

Na de pauze stond AZ ineens beter op het veld: de ploeg counterde vlijmscherp en de Amsterdamse defensie moest alle zeilen bijzetten om de snelle Alkmaarse spitsen van scoren af te houden. Dit lukte ook niet en Holland maakte gelijk. Ajax kon weer opnieuw beginnen en kwam weer op voorsprong: de voor Kennedy ingevallen Araz Özbiliz rond een fraaie aanval beheerst af.


Kennedy deed maar één helft mee

AZ was echter niet verslagen en wist in het laatste kwartier nog twee treffers te produceren: allebei uit een counter, waarbij de Ajax defensie er niet goed uit zag. De 2-3 einduitslag was tegen de verhouding in, maar de thuisploeg was niet ' slim' genoeg om twee keer een voorsprong vast te houden en liep tegen drie dodelijke Alkmaarse counters aan.


Aissati had weinig oog voor zijn medespelers

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Jong Ajax – Jong AZ 2-3 (1-0)

Opstelling Jong Ajax: Sergio Padt; George Ogararu, Roly Bonevacia, Johan Kappelhof, Christian Supusepa (76. Randel Shakison); Tom Overtoom, Ismaïl Aissati, Daylon Claasen; Kennedy Bakircioglu (46. Aras Özbiliz), Hyun Jun Suk, Vlatko Lazic (84. Danilo Sousa Campos).
Opstelling Jong AZ: Hobie Verhulst; Toine van Huizen, Mike Boelee, Erik Schouten, Gill Swerts; Nick van der Velden, Ben Rienstra, James Holland, Kolbeinn Sigthórsson; Brett Holman (76. Johann Berg Gudmundsson), Jonathas (85. Roland Alberg)
Scoreverloop: 18. Suk 1-0, 53. Holland 1-1, 65. Özbiliz 2-1, 73. Van der Velden 2-2, 88. Alberg 2-3.
Gele kaarten: Van der Velden, Alberg (beiden AZ)
Scheidsrechter: Van der Scheer
Supusepa had het moeilijk als linksback

Klik hier voor meer foto's van deze wedstrijd.


Views: 1772 | Added by: Rob1945 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

Search

Calendar
«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Entries archive

Links
 • Ajax1.nl

 • Ajax amateurs

 • AFCA.nl

 • Ajax Totaal

 • LinkSpot.nl

 • Tifo & Sfeer producten

 • Ucoz.com

 • Buurtleven.nl

 • Pak het voordeel

  Copyright MyCorp © 2023 Hosted by uCoz