Saturday, 2024-05-25, 7:59 PM
Jong Ajax Homepage

onlinecashen.nl

 
Site menu

Our poll
Jong Ajax wordt kampioen
Total of answers: 570

e-mail
rob@vanvliet.tk
Flag Counter
Main » 2009 » September » 30 » Geofffrey Castillion uit kritiek op beleid Ajax
Geofffrey Castillion uit kritiek op beleid Ajax
11:30 PM


Jong Ajax spits Geoffrey Castillion heeft tegenover RTVNH kritiek geuit op zijn werkgever. In zijn ogen krijgt de jeugd te weinig kansen bij het eerste elftal: 'Er zijn de laatste jaren spitsen weggegaan, maar dan worden er nieuwe gehaald. Pantelic bijvoorbeeld. Ik snap Ajax niet en ik hoorde dat ze in de winterstop nog een spits wilde halen. We gaan wel zien wat er de komende jaren gaat gebeuren.'
Net als bij de meeste andere topclubs regeert ook bij Ajax de waan van de dag. Trainers worden afgerekend op het resultaat en het inpassen van jonge spelers is dan niet de eerste prioriteit. Feit is wel dat de huidige trainer Martin Jol bekend staat als iemand die talentvolle jeugd een kans wil geven. In de defensie geeft hij nu de voorkeur aan Alderweireld en Vertonghen boven de meer ervaren Oleguer en Wielaert. Daarnaast was Pantelic een buitenkansje: een ervaren spits die het doel weet te vinden en daarnaast transfervrij is, kan je niet laten lopen, zeker gezien de belangstelling uit het buitenland voor Louis Suarez.
Geoffrey Castillion moet geduld hebben. Als hij goed genoeg is, haalt Jol hem zeker bij de selectie.


Views: 1022 | Added by: Rob1945 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 seo  
0
profit you seen this capacious medical purlieus i assuredly liked it and found authorized healthfulness statistics

Name *:
Email *:
Code *:
Login form

Search

Calendar
«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Entries archive

Links
 • Ajax1.nl

 • Ajax amateurs

 • AFCA.nl

 • Ajax Totaal

 • LinkSpot.nl

 • Tifo & Sfeer producten

 • Ucoz.com

 • Buurtleven.nl

 • Pak het voordeel

  Copyright MyCorp © 2024 Hosted by uCoz