22-07. Rijnburgse boys- Jong Ajax
27-07, Jong Ajax - Almere City
29-07, Noordwijk - Jong Ajax
Views: 484 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-07-19 | Comments (0)

Jong Ajax heeft woensdagavond op de Toekomst een vriendschappelijk duel tegen de amateurs van Voorschoten'97 (1e Klasse Zaterdag) met 5-0 weten te winnen. Op het trainingscomplex van Ajax tekenden Hendriks, Moses Daddy, Bazoer en Höner voor de doelpunten, het andere doelpunt was een eigen doelpunt van Voorschoten.
Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh, Nieuwpoort, Sporkslede, Kuipers, Koppers, Labotka, Moses Daddy, de Kamps, Hendriks, Bazoer, Lazic. Wissels: Schmitz, Marinkovic, Enoh, Boccara, El Hasnaoui, Honer, Lukoki, De Sa.
(bron: Ajax Netwerk)

... Read more »
Views: 4910 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-07-18 | Comments (0)

Ajax stuurt er op aan om het beloftenelftal haar thuiswedstrijden in de Jupiler League op de Toekomst te laten spelen. Dat meldt een woordvoerder van Ajax tegenover de Supportersvereniging. Indien De Toekomst met beperkte aanpassingen kan voldoen aan de richtlijnen, zal dit gebeuren. Voor grotere en risico wedstrijden zal Jong Ajax dan uitwijken naar de Arena. Almere is alleen een optie, indien het voldoen aan de regels op De Toekomst geen haalbare kaart is.
Views: 491 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-06-07

Ajax kan zich definitief gaan opmaken om het beloftenelftal te laten deelnemen aan de Jupiler League. Vandaag is op de algemene vergadering Betaald Voetbal het besluit genomen dat Achilles'29 en de beloftenelftallen van Jong Ajax, Jong FC Twente en Jong PSV voor volgend seizoen worden toegevoegd aan de 16 ploegen van de Jupiler League. Jong PSV twijfelt echter nog over deelname.
Views: 475 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-06-05

Jong Ajax is er op de laatste speeldag niet in geslaagd om op de tweede
plaats te eindigen. De ploeg ging thuis met 0-2 onderuit tegen Jong FC
Groningen en zakte daardoor naar de vierde plaats.

Opstelling Jong Ajax: Schmitz, Ligeon, Boccara (De Bondt), Denswil, Boilesen, De Kamps, Andersen, Serero, Lukoki, Hoesen, Sana.

Views: 591 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-05-13

Met de alcohol bij sommigen nog in de benen van het titelfeest van de A-selectie speelden de beloften maandagmiddag met 2-2 gelijk uit bij Jong PSV. Nicolai Boilesen, sterk achterin, zette zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Na een 2-1 achterstand bij rust bracht Stefano Denswil Jong Ajax tien minuten voor tijd weer langszij.
Opstelling Jong Ajax: Kramer, Ligeon, Veltman, Denswil, Dijks, Boilesen, Serero (Busse), De Kamps, Sana, Hoesen (De Bondt), Andersen (Boccara).
Views: 482 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-05-07

Jong Ajax heeft maandagavond met 3-0 gewonnen van Jong FC Twente. Op de Toekomst was Miralem Sulejmani met twee treffers de man van de wedstrijd. Hij stond weer eens in de spits opgesteld. Het andere doelpunt kwam van Tobias Sana.
Jong Ajax klimt met nog drie duels te gaan naar de tweede plaats op de ranglijst van de beloftencompetitie.

Scoreverloop
41′ Sana ... Read more »
Views: 582 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-04-29

Jong Ajax blijft nadrukkelijk meedoen in de strijd om de tweede plaats bij de beloftenelftallen. De ploeg van Gery Vink won maandagavond met 0-2 uit bij Heerenveen. De Friese club werd vorige week nog kampioen van de beloften via een zege uit bij PSV. Serero en Sana tekenden vlak voor rust voor beide treffers van het beloftenelftal van Ajax.
Opstelling Jong Ajax: Kramer, Ligeon, Veltman, Denswil, Dijks, Serero, De Sa (Tete), Andersen, Hoesen (Boccara), Boerrigter (Lukoki), Sana.
Views: 486 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-04-23

Jong Ajax is maandagavond op de Toekomst met 0-3 onderuit gegaan tegen Jong FC Utrecht. Ajax speelde ruim 45 minuten met tien man door een rode kaart (2x geel) van De Kamps. De rode kaart viel vlak voor rust bij een 0-2 achterstand.
Door de nederlaag van Jong Ajax werd Jong Heerenveen uit bij PSV kampioen bij de beloften.

Opstelling Jong Ajax: Kramer; Veltman, Denswil, Dijks, Boilesen (Andersen); De Kamps, Serero, Sana (Meleg); De Sa, Hoesen, Lukoki.
Views: 745 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-04-15

Jong Ajax heeft dinsdagavond in Rotterdam met 2-1 verloren van Jong Feyenoord. Jong Ajax kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van De Sa. In de tweede kantelden de Rotterdammers de wedstrijd via doelpunten van Te Vrede en Manu. Een fout van doelman Kramer ging aan het beslissende doelpunt vooraf.
Jong Ajax blijft na de nederlaag tweede met 11 punten achterstand en een duel meer gespeeld dan Jong Heerenveen.
Opstelling Jong Ajax: Kramer, Ligeon, Veltman, Boilesen, Dijks; De Kamps (Boccara), Serero, Andersen; De Sa (Lukoki), Hoesen, Sana.
Views: 472 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-04-14