e-mail
rob@vanvliet.tk

Flag Counter
Main » 2013 » September » 15
Ajax begon fel aan het duel en al snel vuurde de Sa een schot af op het doel van Willem ii, maar de keeper kon redding brengen.
Hierna namen de gasten voor even de regie over en moest Cillissen twee keer handelend optreden. Willem II speelde echter voornamelijk hangend op eigen helft om te proberen te counteren. Daar ook Ajax zich bij balverlies zich liet terugzakken, speelde het gebeuren zich veelal op het middenveld af en moest het duel nog een beetje 'los' komen.
Dat gebeurde in de 21e minuut toen Lucas Andersen op de rand van het strafschopgebied kon uithalen en doelman Swinkels kansloos liet: 1-0.
Willem II moest dus komen, maar wist slechts sporadisch gevaar te stichten en de verdediging van Ajax bleef vaak met kunst en vliegwerk op de been.

Na de rust begon Ajax met Tete als linksback ter vervanging van Daley Blind, die weer minuten had gemaakt in de voorbereiding op het duel met Barcelona in de Champions League.
De thuisploeg maakte een valse start toen na 49 ... Read more »
Views: 1268 | Added by: Rob1945 | Date: 2013-09-15 | Comments (3)